Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 – Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Ένωσης Γονέων

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Δάφνης-Υμηττού καλεί τους εκλεγμένους αντιπροσώπους των Συλλόγων, όλων των σχολείων του Δήμου μας, να συμμετάσχουν στην Απολογιστική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 6 μ.μ. στο 6ο Δημοτικό Δάφνης (Διεύθυνση: Γυμναστηρίου και Καλύμνου Δάφνη).

Την ίδια ημέρα και αμέσως μετά την Απολογιστική Συνέλευση πρόκειται να πραγματοποιηθούν Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Δάφνης-Υμηττού. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλοι οι νόμιμα εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στην Ένωση, από τους Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου μας.

Παρακαλούνται όσοι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων έχουν ακόμη εκκρεμότητες, σχετικά με τα Νομιμοποιητικά τους έγγραφα, να τα καταθέσουν στην Ένωση το συντομότερο δυνατόν και σίγουρα πριν την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση.

Είναι σημαντικό οι αντιπρόσωποι των Συλλόγων από όλα τα σχολεία να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση και τις Εκλογές της Ένωσης, ώστε να αναδειχθεί  νέο Διοικητικό Συμβούλιο με ευρεία εκπροσώπηση από τα σχολεία του Δήμου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Δάφνης-Υμηττού

 

Η Πρόεδρος                                                             Η Γενική Γραμματέας

Όλγα Χριστινάκη                                                      Σμαρώ Τσαγγοπούλου