Εφηβεία: Οι Δυσκολίες και οι Ιδιαιτερότητές της

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί-γονείς και μαθητές, στο πλαίσιο του Α΄ Κύκλου διαλέξεων – ομιλιών σχετικών με θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων σας και σας απασχολούν, σας προσκαλούμε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 στις 19.30 (7.30 μ.μ.) στο χώρο του αμφιθεάτρου του Σχολείου μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να παρακολουθήσετε τις ενδιαφέρουσες και σημαντικές διαλέξεις – ομιλίες των ψυχολόγων του Δήμου Δάφνης Υμηττού κ.κ  Αναγνοπούλου Μαρία, Βλαβιανού Μαρία και Γκογκόρνα Στέφανου, με θέμα:

Εφηβεία: Οι Δυσκολίες και οι Ιδιαιτερότητές της”

 «Ενημερωτική διάλεξη σχετικά με τη ψυχο – κοινωνικο – συναισθηματική ανάπτυξη παιδιών και εφήβων. Τα επιθετικά ή ντροπαλά παιδιά,    οι παιδικές φοβίες, η ένταση, οι τσακωμοί, η βία, το άγχος, οι κακές σχέσεις μεταξύ των παιδιών και του περιβάλλοντος τους (γονείς, παιδαγωγοί, συνομήλικοι), ο εθισμός στο διαδίκτυο είναι μερικά από τα προβλήματα στα οποία θα επικεντρωθούν οι ψυχολόγοι».

Εισηγητές

  1. 1.    Αναγνοπούλου Μαρία: Απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, Msc in Counselling and Psychological sciences (Teesside University)
  2. Βλαβιανού Μαρία: Απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου
  3. 3.    Γκογκόρνας Στέφανος: Απόφοιτος του Προγράμματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
  4. 4.    Σάλτας Κωνσταντίνος: M.Sc Ιατρικής Σχολής Αθηνών, υποψ. Ph.D, NLP Practitioner, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Σπουδών

Σημείωση 1: Οι κ.κ Αναγνοπούλου Μαρία, Βλαβιανού Μαρία και Γκογκόρνας Στέφανος είναι οι ψυχολόγοι του Δήμου Δάφνης – Υμηττού και έχουν ως έργο τους την προάσπιση και προαγωγή της ψυχικής υγείας όλων των παιδιών του Δήμου μας, υποστηρίζοντας συναισθηματικά τόσο τα παιδιά που το έχουν ανάγκη όσο και το οικογενειακό τους περιβάλλον όταν αυτό κριθεί αναγκαίο, πιστεύοντας ότι το να μοιραστεί κανείς προβλήματα με έναν ειδικό και να ακούσει κάποιες λύσεις είναι μια ευκαιρία που αξίζει να αξιοποιηθεί.

Άμεσα,  μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους ψυχολόγους του Δήμου μας για να κλείσετε κάποιο ραντεβού, δωρεάν, και να συζητήσετε μαζί τους οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί και έχει σχέση με κάποιο παιδί, τηλεφωνώντας στο 213-2037869 και 213-2037882, ώρες 9:00 έως 14:00.

Σημείωση 2: Μετά τις ομιλίες – διαλέξεις θα ακολουθήσει συζήτηση.