Εκλογές Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων – Δηλώσεις Υποψηφιοτήτων

Σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δάφνης Υμηττού, που πραγματοποιήθηκε χθες 5/6/2019 και με βάση όσα αποφασίσθηκαν σε αυτήν, καλούνται όσοι εκπρόσωποι είναι εκλεγμένοι στην Ένωση και επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητες για τα όργανα της Ένωσης (ΔΣ, Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία, ΔΕΠ) να καταθέσουν ηλεκτρονικά την υποψηφιότητά τους στο μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής Ντάικο Δημήτρη, έως και αύριο Παρασκευή, 7/6/2019 ώρα 17.00 μ.μ, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα και στέλνοντάς της στο email: dimitris.daikos@gmail.com

ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Κατά την κατάθεση θα πρέπει να αναφέρεται το όνομα και το επίθετο του υποψηφίου, όπως επιθυμεί ο υποψήφιος να γραφτεί στο ψηφοδέλτιο, καθώς και το όργανο για το οποίο θέλει να είναι υποψήφιος. Οι υποψηφιότητες που κατατίθενται, εφόσον δεν αναφέρεται κάτι διαφορετικό, θα συμπεριληφθούν στο Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Γονέων & Κηδεμόνων Δάφνης Υμηττού.

Ειδικά για την περίπτωση παραταξιακού ψηφοδελτίου (με έναν ή περισσότερους υποψηφίους), αυτό θα πρέπει να κατατεθεί εγγράφως, ενιαία και για το σύνολο των οργάνων από εξουσιοδοτημένο, κατά δήλωσή του προς αυτό, υποψήφιο. Η κατάθεση μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 6/6/2019 και ώρες 17.00 – 21.00 στην οδό Ισμήνης 10 στη Δάφνη (κουδούνι SmartTree). Διευκρινίζεται ότι όσα ονόματα δεν έχουν δηλωθεί ως παραταξιακά θα συμπεριληφθούν στο Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Γονέων & Κηδεμόνων Δάφνης Υμηττού.

Για πληροφορίες/διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε  στο τηλ.  6977 301414 (Δημήτρης Ντάικος).

Υπενθυμίζουμε ότι για τη συμμετοχή στις εκλογές κάθε σύλλογος θα πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει, καταβάλλοντας το ποσό των 20 Ευρώ.

Οι ημέρες, ώρες και η τοποθεσία των εκλογών θα αναρτηθούν στο fb της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων την Παρασκευή το απόγευμα, 7/6/2019.